aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τέλος στα σενάρια για τον Άνχελ Γκόμεθ

Ομόνοια: Τέλος στα σενάρια για τον Άνχελ Γκόμεθ

Δεν τίθεται και δεν τέθηκε θέμα αποχώρησης του Άνχελ Γκόμεθ από την Ομόνοια, είναι η ξεκάθαρη απάντηση των διοικούντων των πρασίνων.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δέχθηκε αμφισβήτηση από τον κόσμο της Ομόνοιας και μάλιστα αποδοκιμάστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Πάφος FC.  Ο Άνχελ Γκόμεθ κάθισε για δύο επίσημα παιχνίδια στον πάγκο των πρασίνων και γνώρισε ισάριθμες ήττες από την Πάφο και τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ισπανός δέχθηκε τα «πυρά» για κάποιες επιλογές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα της πρωτεύουσας. Δυσαρέσκεια υπάρχει και για τις δηλώσεις τους μετά το τέλος του «αιώνιου» ντέρμπι, καθώς δήλωσε πως υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, το οποίο αναγνώρισε όπως είπε όταν προπονούσε την ομάδα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, κλήθηκε να απαντήσει στο αν τέθηκε ζήτημα αποχώρησης του Γκόμεθ (ΣΠΟΡ FM 95.0) και τοποθετήθηκε ξεκάθαρα, βάζοντας τέλος στα όσα ακούγονται: «Όχι δεν έχει τεθεί ένα τέτοιο ζήτημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ