aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τελικά, ίσως να άξιζε η αναμονή για τον Μίκου

Ομόνοια: Τελικά, ίσως να άξιζε η αναμονή για τον Μίκου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Λένε πως το καλό πράγμα αργεί να έρθει και μένει πλέον να δούμε και στην πράξη, εντός δηλαδή των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών, αν όντως άξιζε τόση αναμονή από πλευράς Ομόνοιας για την υλοποίηση της μετεγγραφής επιθετικού.

Η περίπτωση του Νικολάς Λαντισλάο Φεντόρ Φλόρες, με τον οποίο οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν χθες ότι ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία, βάσει βιογραφικού τουλάχιστον φαντάζει ιδανική. Κι όλα αυτά αφού πρώτα στο «τριφύλλι» βεβαιώθηκαν σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης, μιας και η τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε τον περασμένο Μάρτιο στο πρωτάθλημα της Ινδίας με την νταμπλούχο Μπενγκαλούρου.

Διαβάστε επίσης: Μπήκε ο Μίκου, όπλισε στο πρώτο άγγιγμα της μπάλας και πέτυχε γκολάρα!

Αν προβλημάτιζε σε μεγάλο βαθμό η αγωνιστική του απραξία, δεν θα έμπαινε να αγωνιστεί με την πρώτη, στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (2-0) και στο οποίο ο έμπειρος στράικερ σκόραρε και μάλιστα ένα ωραίο γκολ από 35 μέτρα, στο πρώτο του άγγιγμα στην μπάλα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Δεν είναι μονάχα η ομορφιά του γκολ που εξέπληξε τους φίλους της ομάδας της Λευκωσίας που ήταν στο Τσίρειο, αλλά ο γρήγορος τρόπος σκέψης, η έξυπνη κίνηση κι ακρίβεια-δύναμη που έβαλε στο σουτ του ο Μίκου.

Διαβάστε επίσης: Νίκη μέσα στο Τσίρειο για την Ομόνοια, με λατινικό… άρωμα! (pics)

Το γεγονός πως ο Βενεζουελάνος φορ θα διανύσει σύντομα το 34ο έτος ζωής του, δεν προβλημάτισε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», οι οποίοι θεωρούν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Καμιά φορά η μεγάλη και πλούσια εμπειρία, σβήνει κάπως τις αμφιβολίες για την ηλικία και μειώνει τη μουρμούρα για την απραξία, αφού είδαμε πλειστάκις, παίκτες να προέρχονται από ποδοσφαιρική αποχή και λόγω πλούσιων εμπειριών στην καριέρα τους, να χρειάζονταν ελάχιστο χρόνο για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έκλεισε και τον επιθετικό! (ανακοίνωση)

Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης ότι πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό φορ με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Ισπανίας, φορώντας τη φανέλα των Βαλένθια, Χετάφε και Βαγιεκάνο, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Σκοτία με τα χρώματα της Σέλτικ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην πρωταθλήτρια Ινδίας Μπενγκαλούρου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε και την παρουσία του στην Εθνική Βενεζουέλας, όπου έχει καταγράψει από το 2006 μέχρι σήμερα 51 συμμετοχές και έχει σκοράρει 11 φορές.

Στις συζητήσεις που είχε ο μπαρουτοκαπνισμένος επιθετικός με την Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας, έδειξε ότι έχει διάθεση να παίξει μπάλα και πλέον στα πόδια του είναι να αποδείξει όλα όσα υποσχέθηκε και να επιβεβαιώσει πως η τέχνη του σκοραρίσματος δεν ξεχνιέται!

Σχετικά με την οικονομική πτυχή των διαπραγματεύσεων που είχε η Ομόνοια με τον «Μίκου», όπως είναι το παρατσούκλι του, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα αμείβεται αρκετά καλά, αλλά εντός των οικονομικών πλαισίων που είχαν καθοριστεί εξαρχής από την Ομάδα Προγραμματισμού και τη διοίκηση. Η επίσημη ανακοίνωση της μετεγγραφής θα ολοκληρωθεί τυπικά αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ