aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Τελειώνει το σίριαλ Ακιντόλα

Oμόνοια: Τελειώνει το σίριαλ Ακιντόλα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια βδομάδα πριν να εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος και το σίριαλ Ακιντόλα καλά κρατεί… Μέχρι τώρα παίχτηκαν αρκετά επεισόδια. Φθάνει στο τέλος του και στην Ομόνοια αισιοδοξούν πως στο τέλος θα κάνουν «δικό» τους τον 24χρονο εξτρέμ.

Η αισιοδοξία πηγάζει από το γεγονός ότι, θεωρούν την πρότασή τους αρκετά καλή προς τη Μίντιλαντ αλλά και το συμβόλαιο που προσφέρουν στον ποδοσφαιριστή. Οι πράσινοι έδωσαν τελεσίγραφο στους Δανούς και εφόσον εντός της ημέρας δεν προκύψει θετική απάντηση, τότε στο «τριφύλλι» θα στραφούν σε άλλη λύση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τελεσίγραφο μέχρι απόψε για Ακιντόλα, έχει έτοιμη λύση ο Λάρκου

«Μιλήσαμε με τον Νταβίντ για το αν μπορούμε να βρούμε ομάδα που θεωρεί ελκυστική και όλοι να βγούμε κερδισμένοι. Αυτό θα ήταν θετικό για όλες τις πλευρές. Τα πήγε πολύ καλά στην Κύπρο και έτσι αν προκύψει κάτι, μπορεί να το ψάξει για άλλη ομάδα», ανέφερε σε ΜΜΕ της Δανίας ο τεχνικός διευθυντής της Μίντιλαντ, Κλάους Στέινλεϊν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ