aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τελειώνει με το πιο δυνατό

Ομόνοια: Τελειώνει με το πιο δυνατό

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Οπαλένιτσα, ημέρα 11η για την Ομόνοια και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο (19:00). Θα είναι το τέταρτο και τελευταίο επί πολωνικού εδάφους και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Ρέμες», όπως και τα προηγούμενα τρία.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα θα έχει την ευκαιρία και πάλι να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του αυτή την περίοδο, να κάνει δοκιμές και να εξαγάγει εκ νέου συμπεράσματα. Ο 53χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού» αναμένεται πως και πάλι θα διαφοροποιήσει τον χρόνο συμμετοχής που θα δώσει στους ποδοσφαιριστές τους, ούτε ώστε ο καθένας να πάρει τα αγωνιστικά λεπτά που μπορεί να αντέξει και που χρειάζεται για να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Box to Box» ανεξαρτήτου εθνικότητας

Ο προπονητής των πρασίνων αναμένει να δει ακόμη περισσότερη βελτίωση σε διαφόρους τομείς που διέκρινε πως η Ομόνοια χρειάζεται δουλειά.

Δεν έχει καταφέρει ακόμη να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ο Mάρκο Μότα, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, όμως σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ο Φράνιο Πρτσε έχει ανεβάσει τους ρυθμούς του και πολύ σύντομα θα υπολογίζεται από τον Χουάν Κάρλος Ολίβα, ενώ ο Φάνος Κατελάρης επέστρεψε από τη Βαρκελώνη και αναμένεται η έκθεση του ιατρικού κέντρου για τον χρόνο και τρόπο αποθεραπείας του. Ο Μάριος Δημητρίου κάνει ειδικό πρόγραμμα με τον γυμναστή της εφηβικής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ