aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τελειώνει η σεζόν, υπομονή…

Ομόνοια: Τελειώνει η σεζόν, υπομονή…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η Ομόνοια απογοήτευσε σε άλλο ένα παιχνίδι, δέχθηκε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της και «κόλλησε» στην τελευταία θέση του Α’ Ομίλου. Το τελικό σκορ του αγώνα με την ΑΕΛ (3-2) θα ήταν διαφορετικό εάν το «τριφύλλι» δεν διαφοροποιούσε προς το καλύτερο το πρόσωπό του στο τελευταίο 20λεπτο, όπου πέτυχε και τα δύο, ενώ θα μπορούσε να φτάσει και στην ισοφάριση.

Στο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε, η εικόνα της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου ήταν μια από τα ίδια φέτος, με κάποιες αναλαμπές σε ορισμένα σημεία αλλά και με χτυπητές αδυναμίες που έφεραν τα τρία γκολ που δέχθηκε. Φυσικά, και η νίκη να ερχόταν δεν θα άλλαζε κάτι ως προς τους φετινούς στόχους της Ομόνοιας, οι οποίοι πήγαν στράφι από τον α’ γύρο της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, όμως θα βοηθούσε την ομάδα στο να αποφύγει την τελευταία θέση του α’ γκρουπ. Τώρα ακόμη και αυτό είναι δύσκολο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται άλλο έναν πόντο για να «κλειδώσουν» την 5η θέση.

Οι φίλοι των «πρασίνων» έχουν εδώ και καιρό εμπεδώσει την κατάληξη της φετινής σεζόν. Και δικαιολογημένα γκρινιάζουν όταν βλέπουν την ομάδα τους να αποδίδει μέτριο έως κακό παιχνίδι, και επίσης δικαιολογημένα έχουν παράπονα από όλους. Άπαντες κάνουν υπομονή να τελειώσει το φετινό μαρτύριο, ελπίζοντας ότι θα σημάνει και το τέλος των προηγούμενων αποτυχημένων σεζόν και πως μια νέα μέρα θα ξημερώσει στην Ομόνοια.

Όλοι γνωρίζουν πως το ρόστερ θα υποστεί ξανά μεγάλο… λίφτινγκ, θα αποχωρήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και στη θέση τους θα έρθουν άλλοι καλύτεροι (σ.σ αυτός τουλάχιστον είναι ο στόχος). Με πιο απλά λόγια θα αλλάξουν και πάλι πολλά, επομένως θα χρειαστεί πολλή υπομονή, όσο και αν αυτή τη λέξη είτε δεν αρέσει σε κάποιους είτε γιατί κουράστηκαν να την ακούνε τόσα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ