aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Ταύρος» ο Φαμπιάνο, φοράει τα πράσινα γάντια (ανακοίνωση)

Ομόνοια: «Ταύρος» ο Φαμπιάνο, φοράει τα πράσινα γάντια (ανακοίνωση)

«Έσκασε» η επίσημη ανακοίνωση από την Ομόνοια για την απόκτηση του Φαμπιάνο Ριμπέιρο. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους» και θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, καλύπτοντας το τεράστιο κενό που δημιουργήθηκε στον «άσο» από τον σοβαρό τραυματισμό των Φράνσις Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 31χρονου Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, Fabiano Ribeiro de Freitas, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην FC Porto. Ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην FC Porto, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση του Champions League. Αγωνίστηκε επίσης στην Fenerbahce SK φτάνοντας μέχρι τους «16» του Europa League και στην SC Olhanense. Έχει και θητεία στις ομάδες της πατρίδας του Sao Paulo Futebol Club με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής και την America Futebol Clube.

Καλωσορίζουμε τον Fabiano στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ