aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα για παραβίαση μέτρων από τους πανηγυρισμούς

Ομόνοια: Ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα για παραβίαση μέτρων από τους πανηγυρισμούς

Πέντε άτομα ταυτοποιήθηκαν από τους πανηγυρισμούς αλλά και από τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης μετά την πρόκριση της Ομόνοιας στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την εξασφάλιση θέσης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Από την επόμενη μέρα, δυο ανακριτικές ομάδες έχουν συσταθεί από πλευράς Αστυνομίας σε Λευκωσία και Λεμεσό με οδηγίες να διερευνήσουν τα γεγονότα γύρω από τα επεισόδια αλλά και την παραβίαση των διαταγμάτων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, πέντε άτομα ταυτοποιήθηκαν, κατέθεσαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς, ενώ θα κληθούν σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου. Όλοι τους, κατηγορούνται για παραβίαση των διαταγμάτων.

Οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να εντοπιστούν κι άλλα άτομα όπως επίσης και όσοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια σε Λευκωσία και Λεμεσό. Υπενθυμίζουμε πως στην πρωτεύουσα σημειώθηκαν πετροβολισμοί έξω από το οίκημα του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ, ενώ στην Λεμεσό, οπαδοί της Ομόνοιας δέχθηκαν επίθεση από φιλάθλους άλλης ομάδας. Με την έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας, απεφεύχθησαν τα χειρότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ