aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα βρήκαν μεν, ζήτησε χρόνο ο Λοΐζου δε

Ομόνοια: Τα βρήκαν μεν, ζήτησε χρόνο ο Λοΐζου δε

Η επικοινωνία που είχαν Παπασταύρου και Λοΐζου το βράδυ της Τρίτης είχε ως αποτέλεσμα να λυθεί η όποια διαφορά προέκυψε ανάμεσα στις δύο πλευρές, καταλήγοντας σε πλήρη συμφωνία. Το οικονομικό σκέλος συμφωνήθηκε εδώ και καιρό, με τον Λοΐζου να έχει τεράστια αύξηση στις ετήσιες απολαβές του.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε να μειωθεί η ρήτρα μετεγγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού, από τα €3.000.000 που ήταν αρχικά στα €2.500.000. Αν και υπήρξε κοινή γραμμή πλεύσης, πληροφορίες που διέρρευσαν μετά την άφιξη της Ομόνοιας στη Γάνδη αναφέρουν πως η πλευρά του Λοΐζου ζήτησε εκ νέου χρόνο για να δώσει την οριστική της απάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η διοίκηση του «τριφυλλιού» έδωσε τελεσίγραφο στον 19χρονο ποδοσφαιριστή, ώστε να απαντήσει με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο. Επομένως, είτε ο Λοΐζου απαντά θετικά, υπογράφει επέκταση του συμβολαίου και επιστρέφει στις προπονήσεις, είτε παραμένει εκτός ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ