aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα τρία σενάρια για τον αντί-Γκόμεθ

Ομόνοια: Τα τρία σενάρια για τον αντί-Γκόμεθ

Πονοκέφαλο απέκτησε ο Χένινγκ Μπεργκ από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Πέρα από την ήττα και έντονα παράπονα για τη διαιτησία, ο Νορβηγός τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν χρόνο για… χάσιμο καθώς το παιχνίδι με την Πάφο είναι ορισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο τεχνικός των πρασίνων δεν θα έχει στην διάθεση του τους Λανγκ και Γκόμεθ, αφού και οι δύο συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών (3). Είναι σίγουρο πως τη θέση του Ούγγρου ποδοσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας, θα κληθεί να καλύψει ο Χούμποτσαν, ο οποίος κατέγραψε 90λεπτο στο ντέρμπι με τους κυανόλευκους λόγω της απουσίας (και πάλι λόγω καρτών) του Λούφτνερ. Ωστόσο, ο Τσέχος επιστρέφει για το παιχνίδι με τη παφιακή ομάδα και «παρτενέρ» του θα είναι ο Χούμποτσαν.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Γκόμεθ, αυτό αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες. Κούσουλος ή Κατελάρης αναμένεται πως θα κληθούν να καλύψουν το κενό, με τον πρώτο να καταγράφει 90λεπτα στην αρχή της σεζόν, ωστόσο στη συνέχεια έχασε τη θέση του από τον Γκόμες. Από την άλλη, ο δεύτερος αντιμετώπισε τραυματισμό και μέχρι στιγμής δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και να ανεβάσει την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το φαινόμενο θα έχει και συνέχεια για τρίτο σερί ματς

Οι δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές είναι οι… εύκολες λύσεις που μπορεί να σκεφτεί κάποιος για να καλύψει το κενό του Γκόμεθ, ωστόσο ίσως εκπλήξει ο Μπεργκ και τοποθετήσει τον Ορτέγα δίπλα στον Γκόμες και ο Τιάγκο μετατοπιστεί πίσω από τον Ντάρμπισαϊρ. Σε τέτοιο ενδεχόμενο, τότε ο Κακουλλής παίρνει φανέλα βασικού στο άκρο της επίθεσης, γεγονός που δεν ενοχλεί τον Νορβηγό τεχνικό αφού δείχνει πως εμπιστεύεται πλήρως τον 18χρονο επιθετικό. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο το πρώτο σενάριο με τους Κούσουλο-Κατελάρη κερδίζει περισσότερο έδαφος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ