aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα τρία νέα πρόσωπα

Ομόνοια: Τα τρία νέα πρόσωπα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μπορεί φέτος να μην κάνει καλή σεζόν, όμως πρόκειται για έναν ικανό επιθετικό και το απέδειξε με τα 54 γκολ που έχει πετύχει με την ομάδα της Λευκωσίας. Συγκεκριμένα, την περίοδο 2016-17 πέτυχε συνολικά 27 γκολ. Τα 24 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο και 2 στο Γιουρόπα Λιγκ. Πέρσι, πέτυχε 25 (23 πρωτάθλημα και 2 κύπελλο) και στην τρέχουσα περίοδο 2 στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τί χρειάζεται να αποφύγει και πού ποντάρει…

Με κάποιες αλλαγές αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα του ο Γιάννης Αναστασίου στην αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία και σε κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους δεν ήταν βασικοί στα τελευταία ματς. Ο Ντέρμπισαϊρ «φλερτάρει» με την ενδεκάδα μετά από τρεις μήνες! Ο Άγγλος επιθετικός αναμένει από τον Αναστασίου να του δώσει την ευκαιρία να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, προσδοκώντας ότι θα βρει και τον δρόμο προς τα δίκτυα.

Θέση διεκδικεί και ο Παναγή. Ο διεθνής τερματοφύλακας, μετά και την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2023, συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας για πρώτη φορά μετά τις 23 Φεβρουαρίου. Τότε, απέναντι στην ΑΕΛ, αποχώρησε τραυματίας με το τέλος του ημιχρόνου και τον αντικατέστησε ο Μεχίας, ο οποίος εκ τότε δεν βγήκε από την ενδεκάδα. Υποψήφιος για το αρχικό σχήμα και ο Μόντες αντί του Ατζαγκούν και ίσως αγωνιστεί ως ακραίος και να παίξει ο Κολοβός πίσω από τον επιθετικό κορυφής. Ζίβετς και Πρτσε αναμένεται να είναι στην αποστολή, όχι όμως και οι Λόρα, Χριστοφή, Κατελάρης και Τζιωνής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ