aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα τρία «ναι» που θα την οδηγήσουν στην επιτυχία

Ομόνοια: Τα τρία «ναι» που θα την οδηγήσουν στην επιτυχία

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η Ομόνοια θέλει να αφήσει πίσω της της προηγούμενες αποτυχημένες σεζόν και να κάνει μια νέα αρχή. Οι αντοχές της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και η σωστή καθοδήγηση από τον Χένινγκ Μπεργκ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην φετινή πορεία των «πρασίνων». To «Goal» επιχειρεί να αναδείξει τι χρειάζεται η ομάδα εάν θέλει να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει και τα παραθέτει παρακάτω.

Το πλάνο του Μπεργκ και η αφομοίωση

Ο Χένινγκ Μπεργκ από την πρώτη στιγμή έθεσε τους δικούς του «κανόνες» κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των φιλικών, που απαιτούν χρόνο για να αφομοιωθούν από τους παίκτες. Είναι εύκολο στα λόγια να λέει κάποιος ότι το πλάνο που θέλει να εφαρμόσει ο Νορβηγός κόουτς μπορεί να γίνει πράξη, όμως αλήθεια είναι πως χρειάζεται χρόνο. Το θετικό για τον 50χρονο προπονητή είναι ότι έχει στα χέρια του σε μεγάλο βαθμό τα κατάλληλα… υλικά για να φτιάξει την ομάδα του όπως αυτός την θέλει. Πάντως, στα τελευταία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, κυρίως με Ανόρθωση και ΑΕΛ,, η ομάδα είχε αρχή, μέση και τέλος, στοιχεία πολύ ενθαρρυντικά.

Ρόλο η ποιότητα και οι ισχυρές προσωπικότητες

Σίγουρα το ταλέντο είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σε μια ομάδα, όμως το σημαντικό είναι η ποιότητα και οι ισχυρές προσωπικότητες που είναι ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα. Βάσει βιογραφικού, τουλάχιστον, στην Ομόνοια ήρθαν φέτος παίκτες με σημαντικές παραστάσεις σε πιο προηγμένα πρωταθλήματα από το κυπριακό. Επομένως, πάνω σε αυτούς που θέτουν τον πήχη ψηλότερα από άλλους θα στηριχθεί η φετινή προσπάθεια που θα γίνει για μια πρωταγωνιστική πορεία. Φυσικά και η προσωπικότητα του Χένινγκ Μπεργκ θα παίζει βασικό ρόλο, καθώς ο προπονητή είναι αυτός που θα προσπαθήσει να πάρει το μάξιμουμ από όλους.

Αναγκαία ξανά η βοήθεια του 12ου παίκτη

Η διαχρονική δύναμη της Ομόνοιας είναι ο κόσμος της, ο οποίος όποτε πολλές φορές εξέφρασε την αφοσίωση του με κάθε τρόπο. Τα τελευταία χρόνια γεύτηκε πολλές πίκρες, όμως η βοήθειά του φέτος, με μαζική και δυναμική παρουσία στο γήπεδο, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια που θα γίνει για μια καλή πορεία. Ο 12ος παίκτης της ομάδας, ο οποίος μέχρι σήμερα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, ενδεχομένως να έρθει η στιγμή που κληθεί και στη φετινή να δώσει την απαραίτητη πίστωση χρόνου στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ