aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα τρία κίνητρα και το χρήμα για τις μετεγγραφές

Ομόνοια: Τα τρία κίνητρα και το χρήμα για τις μετεγγραφές

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

760.000 ευρώ είναι το ποσό που έχει μαζέψει η Ομόνοια από τη συγκομιδή της στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πράσινοι με την ισοπαλία στην Τούμπα και τη νίκη στο ΓΣΠ κόντρα στον ΠΑΟΚ, εξασφάλισαν αυτό το ποσό, το οποίο ενδέχεται να αυξηθεί εάν καταφέρουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Η Ομόνοια δεν έχει μαθηματικές ελπίδες πρόκριση από τον Όμιλο καθώς το βράδυ της Πέμπτης τόσο οι Ολλανδοί όσο και η Γρανάδα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Η Ομόνοια έχει τρία πολύ σημαντικά κίνητρα ενόψει του τελευταίου ευρωπαϊκού αγώνα της τρέχουσας σεζόν. Πρώτο, αξιοπρεπή εμφάνιση, δεύτερο βαθμούς για την Κύπρο και τρίτο άλλα 190.000 ευρώ σε περίπτωση ισοπαλίας, ή 570.000 στο ενδεχόμενο νίκης.

Η ομάδα της πρωτεύουσας είναι από τις λίγες που δεν ταλαιπωρείται (σε μεγάλο βαθμό) από οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας. Η διοίκηση Παπασταύρου φροντίζει για αυτό, ενώ μπήκε χρήμα στο ταμείο από την πρόκριση στους ομίλους. Ωστόσο, ένα περίπου μήνα πριν την μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου, σαφώς και είναι καλοδεχούμενα τα όποια επιπλέον έσοδα προκύψουν.

Η νίκη των πρασίνων επί του ΠΑΟΚ δεν… διαγράφει το πρόβλημα στην επίθεση που υπάρχει στο «τριφύλλι». Άλλωστε, τα εννέα ματς χωρίς νίκη σε Κύπρο και Ευρώπη είναι άκρως αποδεικτικό στοιχείο το οποίο η ομάδα προγραμματισμού έχει λάβει ήδη υπόψη. Η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης μοιάζει αναγκαία και η οικονομική… ένεση δίνει την ευκαιρία στον Λάρκου και στους συνεργάτες του να κινηθούν με μεγαλύτερη ευκολία ώστε να εντοπίσουν λύσεις που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την Ομόνοια ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ