aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα τρία ανοιχτά μέτωπα

Ομόνοια: Τα τρία ανοιχτά μέτωπα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ένα καυτό καλοκαίρι φαίνεται πως περιμένει την Ομόνοια. Μετεγγραφές, ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις/αποχωρήσεις είναι σε πρώτο πλάνο για τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του και αρκετές απαντήσεις στα θέματα προγραμματισμού αναμένεται να δοθούν άμεσα, αφού ήδη έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Αδιαπραγμάτευτος στόχος της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης είναι η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, που να πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν.

Κάνοντας αρχή με τις μετεγγραφές, ως γνωστό ο Μαμαντού Καντέ αποτελεί την πρώτη προσθήκη των πρασίνων, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη κίνηση θα είναι ο Τζαΐλσον Αραούχο, με τον οποίο οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Επαφές έχουν γίνει και με άλλους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται πρώτης γραμμής και αρέσουν στον νέο προπονητή της ομάδας, έχουν κατατεθεί προτάσεις και στο «τριφύλλι» βρίσκονται σε στάση αναμονής για τις απαντήσεις τους. Κατά τ’ άλλα, σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του Μάκη Παπαϊωάννου στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Σε ό,τι αφορά στο κεφάλαιο ανανεώσεις ανακοινώθηκε χθες η επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Χριστοφή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μια είδηση σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Επίσης, η πληροφόρηση αναφέρει ότι οι πρωτευουσιάνοι θέλουν να… δέσουν στο «Ηλίας Πούλλος» και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος Ματ Νταρμπισάιρ. Ο Άγγλος επιθετικός δικαίωσε και με το παραπάνω τις προσδοκίες όλων στην Ομόνοια, ενώ και ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη στήριξη και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Απ’ εκεί και πέρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ που διατηρούν συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά δεν βρίσκονται στα πλάνα για τη νέα σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδόν όλες οι περιπτώσεις είναι στον ίδιο… δρόμο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι δεν θα προκύψουν εμπόδια. Το οικονομικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις που γίνονται, καθώς θα πρέπει να δοθούν αποζημιώσεις με τη διοίκηση να καταβάλλει ταυτόχρονα προσπάθειες για εξεύρεση πόρων γι’ αυτόν το σκοπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ