aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα τραγικά νούμερα, η αργοπορία και ο Μάταβζ

Ομόνοια: Τα τραγικά νούμερα, η αργοπορία και ο Μάταβζ

Ούτε πέρσι που στέφθηκε πρωταθλήτρια, η Ομόνοια ξεχώρισε για την επίδοσή της στην επίθεση. Ήταν τρίτη πίσω από Απόλλων και ΑΕΛ. Ωστόσο, φέτος τα νούμερα είναι τραγικά στην επίθεση. Μόλις 21 γκολ ενεργητικό. Την περσινή αντίστοιχη περίοδο είχε πετύχει 33 γκολ. Η επιθετική αφλογιστία των πρασίνων, αποτελεί έναν από τους πολλούς λόγους της κάκιστης πορείας τους, που τους φέρνει σχεδόν ένα βήμα εκτός εξάδας.

Δεν φτάνει που επιθετικά (και όχι μόνο) το «τριφύλλι» διανύει μια κακή σεζόν, αργοπορημένα ολοκλήρωσε μετεγγραφή επιθετικού. Στο παρά ένα της μετεγγραφικής περιόδου ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Μάταβζ. Και δεν έφτανε αυτό, ακόμη αναμένει το πιστοποιητικό εγγραφής του Σλοβένου επιθετικού. Πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες και οι πράσινοι είναι στο περίμενε, με την παρουσία του Μάταβζ και για τον αγώνα με τον Άρη να παραμένει στον «αέρα». Και θα είναι πλήγμα να πάει η Ομόνοια στο Τσίρειο την Τετάρτη χωρίς τον ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε για να δώσει λύση στο εύκολο γκολ, την στιγμή που οι αριθμοί δείχνουν τεράστια επιθετική αδυναμία.

Η Ομόνοια θα τα παίξει όλα για όλα στα δύο προσεχή ματς, τα τελευταία για την Α’ φάση του πρωταθλήματος. Θα στοχεύσει στο 2Χ3 και αναλόγως των αποτελεσμάτων των άλλων ομάδων που διεκδικούν θέση στην εξάδα, θα κριθεί και η δική της παρουσία. Δεν εξαρτάται, λοιπόν, αποκλειστικά από τα δικά της πόδια μετά την ήττα από τον Εθνικό. Η προετοιμασία για το ματς της Τετάρτης συνεχίζεται. Θα απουσιάσει ο Παναγιώτου και πιθανότατα ο Λανγκ, επανέρχεται ο Χούμποτσαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ