aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα «θέλω» του Ιωακείμ

Ομόνοια: Τα «θέλω» του Ιωακείμ

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα» (19:00) ολοκληρώνεται σήμερα. Δεδομένη η απουσία των Άρνασον και Κατελάρη. Ο Ισλανδός αμυντικός άρχισε ειδικό πρόγραμμα και πέρα από το τρέξιμο περιλαμβάνει και ασκήσεις με την μπάλα.

Στην πρώτη αγωνιστική μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος (2 Απριλίου) υπολογίζεται να είναι έτοιμος, όπως και ο Κατελάρης. Τη θέση του τελευταίου στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να καλύψει ο Φλορέσκου.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ένας εκ των Κύπρου ή Αζίζ, ενώ τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας θα διατηρήσει εκτός απροόπτου ο Δημητρίου, παρόλο που είναι διαθέσιμος ο Κωνσταντινίδης.

Ο Ιωακείμ, τις προηγούμενες μέρες έδωσε έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του, αφού διάβασε το παιχνίδι της ΑΕΚ. Στόχος του να περιορίσει δημιουργικά το παιχνίδι της αντιπάλου του, τα επιθετικά της ατού και να αξιοποιήσει η ομάδα του τις αδυναμίες της. Παράλληλα θέλησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ