aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα τελευταία μισάωρα του… τρόμου

Ομόνοια: Τα τελευταία μισάωρα του… τρόμου

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Σε… κρίση βρίσκεται η Ομόνοια μετά το τρίτο ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Η ομάδα της πρωτεύουσας μετρά δύο βαθμούς από τους 9 διαθέσιμους σε τρεις διαδοχικές αγωνιστικές, αριθμός ο οποίος προκαλεί τουλάχιστον προβληματισμό. Μπορεί ο Μπεργκ σε κάθε ευκαιρία να τονίζει πως η ομάδα του θα βελτιωθεί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φανερώνεται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει αν θυμηθούμε την ήττα με ανατροπή από την Πάφο, την… κολακευτική (βάση της εμφάνισης) ισοπαλία με την Ανόρθωση, και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (1-1).

Αυτό που παρατηρείται και δημιούργησε μουρμουρητά στην εξέδρα του ΓΣΠ στο τελευταίο ματς με τους μαυροπράσινους, είναι το γεγονός πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» δυσκολεύονταν να ανταλλάξουν μπαλιά, με αποτέλεσμα η μπάλα να χάνεται με μεγάλη ευκολία. Ασύνδετη και αγχωμένη η ίδια ομάδα που άφησε θετικότατες εντυπώσεις στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Αυτό κι αν προκαλεί ερωτηματικά. Πως γίνεται η ίδια ομάδα με τους ίδιους (κατά μεγάλο ποσοστό) παίκτες που μπήκε φουριόζα στο πρωτάθλημα, δείχνει τέτοια σημάδια τόσο νωρίς (;).

Μάλιστα, στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές η Ομόνοια μοιάζει σαν να μένει από δυνάμεις από το 60’ και έπειτα. Κούραση, περισσότερα λάθη, χώρο στον αντίπαλο είναι μερικά στοιχεία που παρατηρούνται, με αποτέλεσμα είτε να χάνει το υπέρ της σκορ, είτε να παίρνει την ισοπαλία (στην καλύτερη περίπτωση) με την ψυχή στο στόμα. Στο παιχνίδι με την Πάφο, στο οποίο φανερώθηκαν τα πρώτα σημάδια που προβλημάτισαν, δέχθηκε δύο γκολ στο 69’ και 88’, ενώ ο Ζαχαρίου στο 60’ «χτύπησε» για το 1-1, ενώ ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει μέχρι το φινάλε.

Προσοχή. Κανένας μηδενισμός της προσπάθειας και των ποδοσφαιριστών δεν γίνεται με τα πιο πάνω. Σαφώς και ο Νεόφυτος Λάρκου με τον Χένιγκ Μπεργκ έχουν σημειώσει τα πάντα, καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας καλείται να διορθωθεί… χθες ώστε να μην χάσει πολύτιμο έδαφος. Ήδη χάθηκαν σημαντικοί βαθμοί, όμως όχι ο… πόλεμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ