aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα στοιχεία που πρόσθεσε ο Λένον και αυτά που χρήζουν βελτίωσης

Ομόνοια: Τα στοιχεία που πρόσθεσε ο Λένον και αυτά που χρήζουν βελτίωσης

Στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ ήταν εμφανή τα στοιχεία που θέλησε να βάλει στο παιχνίδι της Ομόνοιας ο Νιλ Λένον. Μεγαλύτερη ένταση, πιο γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, πιο γρήγορη σκέψη και επιθετικές βλέψεις. Άλλωστε δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι οι πράσινοι για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν σε αγώνα πρωταθλήματος πέτυχαν τέσσερα γκολ. «Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι θετικό στοιχείο», είπε ο Μπασιρού σε δηλώσεις του στο «OFC TV».

Την ίδια ώρα όμως, ο Λένον έχει τομείς που θα πρέπει να βελτιώσει ώστε η Ομόνοια στη συνέχεια να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και πιο απαιτητική, ιδιαίτερα στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ. Σημείο που χρήζει αναφοράς είναι η αμυντική συμπεριφορά, με τους πράσινους να δείχνουν ευάλωτοι. Δέχθηκαν δύο γκολ από την ΠΑΕΕΚ και άλλα τόσα από τη Δόξα, στο ντεμπούτο του Ιρλανδού. «Αν κάτι μπορούμε να βελτιώσουμε είναι να μη δεχόμαστε τέρματα», σχολίασε ο Μπασιρού. Και πρόσθεσε: «Επίσης κάτι που χρειάζεται βελτίωση είναι να ελέγχουμε λίγο καλύτερα το παιχνίδι και να σκοράρουμε περισσότερο. Τα τέσσερα γκολ ήταν καλά, αλλά είχαμε φτιάξει πολλές ευκαιρίες».

Ο επαναληπτικός με την ΑΕΛ θα αρχίσει στις 19:00 αντί στις 18:00 που αρχικά ορισμένος. Όσο για τα εισιτήρια, η διάθεσή τους άρχισε από χθες και η τιμή τους ορίσθηκε στα €13 το κανονικό, €5 το μαθητικό και €1 το παιδικό για όλες τις εξέδρες. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ