aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Τα σενάρια για τον αντι-Μποτεάκ

Oμόνοια: Τα σενάρια για τον αντι-Μποτεάκ

Ο Χένινγκ Μπεργκ καλείται να βρει και πάλι τις λύσεις, να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο, ικανό να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που θα επιτρέπει στην Ομόνοια ενόψει επαναληπτικού τη διεκδίκηση πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ατιέμγουεν, που αγωνίστηκε για μερικά λεπτά στο Ταλίν, θα είναι πιο έτοιμος και θα διεκδικήσει ακόμη και θέση στην ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με την Άντβερπ. Έδειξε πως έχει τα στοιχεία να δώσει ταχύτητα στην επιθετική γραμμή των πρασίνων. Επίσης ο Γιούστε θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, παρόλο που ο Παναγιώτου με την εμφάνιση στον επαναληπτικό με τη Φλόρα δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Όσο έμπειρος κι αν είναι ο Ισπανός.

Αν και είναι πολύ νωρίς για σενάρια, ρόλο αντι-Μποτεάκ θα έχει ο Λοΐζου, στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Κακουλλή ή Ντούρις, με τον δεύτερο να προέρχεται από τραυματισμό, και ως δεύτερος επιθετικός Παπουλής ή Ατιέμγουεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ