aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα σενάρια ενδεκάδας και ο... τζόκερ

Ομόνοια: Τα σενάρια ενδεκάδας και ο… τζόκερ

Τη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας ψάχνει απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα η Ομόνοια (19:00, Αμμόχωστος). Οι πράσινοι θέλουν να εκμεταλευθούν την ήττα της Ανόρθωσης, να βρεθούν μόνοι στη κορυφή και να στείλουν μηνύματα… τίτλου.

Κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο όμως, καθώς οι ερυθρόλευκοι μοιάζουν αρκετά δυνατοί στην έδρα τους. Ο τεχνικός των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ, προτίθεται να παρουσιάσει την ομάδα του και πάλι με την ίδια ενδεκάδα. Διεκδικεί θέση ο Χούμποτσαν αντί του Ορτέγα, όπως στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο και πάλι οι πιθανότητες είναι περιορισμένες. Αν γίνει κάτι τέτοιο, ο… τζόκερ Μαυρίας θα μεταφερθεί στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το δέλεαρ της κορυφής είναι πολύ μεγάλο…

Παρόλο που έξι ποδοσφαιριστές είναι στο όριο των κίτρινων καρτών, Ντάρμπισαϊρ, Τιάγκο, Γκόμεθ, Λούφτνερ, Λανγκ, Γκόμες και ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο τεχνικός της Ομόνοιας δεν το βλέπει έτσι. Σκέφτεται μόνο πώς θα κερδίσει το επικείμενο παιχνίδι, που είναι και πάλι δύσκολο και μετά θα κοιτάξει το επόμενο και ποιες επιλογές θα έχει στη διάθεσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ