aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα σενάρια διαδοχής Λάρκου και οι λόγοι αποχώρησης

Ομόνοια: Τα σενάρια διαδοχής Λάρκου και οι λόγοι αποχώρησης

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από την Ομόνοια για το «διαζύγιο» με τον Νεόφυτο Λάρκου βρίσκονται οι φίλοι των πρασίνων. Οι λόγοι που οδήγησαν τον Σταύρο Παπασταύρου να δώσει χαρτί απόλυσης στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας τέσσερις μήνες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δίνουν και παίρνουν. Κρίθηκε πως η συνεισφορά του το τελευταίο διάστημα δεν ήταν η προσδοκώμενη, όμως είναι προφανές πως το γυαλί στις σχέσεις της ομάδας προγραμματισμού ράγισε εδώ και καιρό.

O πρόεδρος της Ομόνοιας έκρινε πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι και αποφάσισε ότι για το καλό της ομάδας θα ήταν προτιμότερο να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Νεόφυτο Λάρκου. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» περιμένει πως θα μάθει δια της επίσημης οδού τα αίτια του «διαζυγίου», από την στιγμή που ο Λάρκου ήταν μέρος της πιο επιτυχημένης διετίας στην ιστορία της Ομόνοιας που συνοδεύτηκε με κατάκτηση πρωταθλήματος και ιστορικές συμμετοχές σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πλέον τα ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα και τη διάδοχη κατάσταση του Νεόφυτου Λάρκου. Το επιτυχημένο μοντέλο με αθλητικό διευθυντή εκτός απρόοπτου θα συνεχιστεί στο «Ηλίας Πούλλος» και ήδη φημολογούνται οι πρώτες σκέψεις της διοίκησης της Ομόνοιας. Το σενάριο να προκύψει εκ των έσω ο αντικαταστάτης του Λάρκου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες με τους διευθυντή του τμήματος σκάουτινγκ Σίμο Ταραπουλούζη και τον υπεύθυνο των ακαδημιών Νίκο Χαραλαμπίδη (στην αρχή της θητείας Παπασταύρου ήταν υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και αποχώρησε για ένα διάστημα) να χαίρουν της εμπιστοσύνης του Σταύρου Παπασταύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ