aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα σχόλια και οι απαιτήσεις

Ομόνοια: Τα σχόλια και οι απαιτήσεις

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Μαύρη σελίδα γράφτηκε χθες στην ιστορία της Ομόνοιας, αφού μετά από 15 χρόνια έμεινε εκτός Ευρώπης, κάτι που την πληγώνει τόσο στο πρεστίζ όσο και στην… τσέπη. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο «αιώνιος» αντίπαλος πανηγύρισε το 5ο του σερί πρωτάθλημα στο ΓΣΠ με γηπεδούχο ομάδα τους πράσινους, γεγονός που επίσης πλήγωσε τους φίλους της Ομόνοιας.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε από τους γαλαζοκίτρινους (3-1) με τα πυρά να εκτοξεύονται προς τη διαιτησία. Συγκεκριμένα με νυχτερινό ποστάρισμα στο Facebook, η διοίκηση της Ομόνοιας σχολιάζει τις δύο φάσεις που θεωρεί ότι έκριναν το αποτέλεσμα, ενώ παράπονα εξέφρασε και ο εκπρόσωπος Τύπου, Αντρέας Δημητρίου. Το λανθασμένο πέναλτι που καταλόγισε ο Βασίλης Δημητρίου υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο 51ο λεπτό και το λανθασμένα ακυρωθέν γκολ του Ντάρμπισαϊρ (68’) είναι οι δύο φάσεις για τις οποίες «φωνάζουν» οι πράσινοι.

Οι φίλοι των πρωτευουσιάνων αντέδρασαν μέσω σχολίων στο Facebook στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ρίχνοντας το… μπαλάκι στη διοίκηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι την επόμενη σεζόν δεν θα ανεχθούν τέτοιες εμφανίσεις, ενώ περιμένουν να λάβουν τα μέτρα τους ώστε να εξασφαλίσουν επί ίσοις όροις διαιτησίες. Ουσιαστικά περιμένουν άμεση αντίδραση από τη διοίκηση ενόψει της σεζόν 2017-18.

Ο επίλογος της φετινής σεζόν δεν αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, γι’ αυτό άπαντες στο πράσινο οικοδόμημα θέλουν να την αφήσουν πίσω τους. Ο νέος προπονητής, Πάμπος Χριστοδούλου και ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής έχουν πολλή δουλειά το Καλοκαίρι, ο Κύπριος τεχνικός στο… σουλούπωμα της ομάδας, ενώ ο Τζιωνής και στο οικονομικό κομμάτι.

Επομένως, η σεζόν 2016-17 έλαβε άδοξο τέλος, αλλά όλοι στους πράσινους ευελπιστούν σε καλύτερες μέρες και ανοδική πορεία. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έστω και μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ