aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα «σχέδια» του Μπεργκ και οι τέσσερις παίκτες που έμειναν Κύπρο

Ομόνοια: Τα «σχέδια» του Μπεργκ και οι τέσσερις παίκτες που έμειναν Κύπρο

Το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει αργά το απόγευμα η Ομόνοια, που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη (19:00). Η αναμέτρηση θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί πρόβα Τσάμπιονς Λιγκ για τους «πράσινους», οι οποίοι θα μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου, σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και με συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του.

Αντιπάλους της δυναμικότητας των «ερυθρόλευκων» της Ελλάδας θα βρει στο δρόμο της η Ομόνοια από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και έπειτα, άρα ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό από όλες τις απόψεις είναι το τεστ με τον Ολυμπιακό για τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την  αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του.

Σήμερα αναμένεται ότι ο Νορβηγός τεχνικός να παρατάξει τους παίκτες που προορίζει για βασικούς στα πρώτα ματς της σεζόν, ευρωπαϊκά και εγχώρια, και θα έχει ενδιαφέρον ο σχηματισμός που θα επιλέξει. Ο 50χρονο προπονητής έχει ετοιμάσει τα… σχέδιά του, χωρίς να υπολογίζει τους Παπουλή, Παναγή, Παναγιώτου και Σάββα, οι οποίοι έμειναν στην Κύπρο για διάφορους λόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ