aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα πρώτα «θέλω» του Ολίβα

Ομόνοια: Τα πρώτα «θέλω» του Ολίβα

ΤΟΥ  ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το «χτίσιμο» της νέας Ομόνοιας άρχισε από χθες, στο αθλητικό κέντρο «Ρέμες» στην Οπαλένιτσα. Η προπόνηση ήταν απογευματινή αφού η αποστολή έφθασε στον προορισμό της λίγο πριν το μεσημέρι, μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι που άρχισε χθες τα ξημερώματα. Από σήμερα οι προπονήσεις θα είναι διπλές και ιδιαίτερα έντονες, αφού το τεχνικό τιμ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην περίοδο της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης: Ραμίρες: Ένας φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ντάρμπισαϊρ

Φυσική κατάσταση και φιλοσοφία παιχνιδιού, είναι τα ζητούμενα σ’ αυτή την περίοδο σε συνδυασμό με την ομοιογένεια που καλείται να βρει μια εντελώς νέα ομάδα. Επίσης, ο Ολίβα και οι συνεργάτες του δίνουν έμφαση στις σχέσεις των ποδοσφαιριστών, θέλοντας να δημιουργήσουν ένα οικογενειακό κλίμα.

Οι πράσινοι θα δώσουν πολύ νωρίς το πρώτο τους φιλικό στην Πολωνία, μόλις αύριο με την ομάδα U23 της Βόλφσμπουργκ. Ένα ματς που ο Ολίβα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ