aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα πρόσωπα πίσω από την συμφωνία με τον Χένινγκ Μπεργκ

Ομόνοια: Τα πρόσωπα πίσω από την συμφωνία με τον Χένινγκ Μπεργκ

Υπογραφή σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας έβαλε το πρωί της Δευτέρας (10/6) ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της Ομόνοιας μαζί με τους εκπρόσωπους της εταιρείας TEAM AC86, με την οποία συνεργάζεται ο 49χρονος προπονητής.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι εκπρόσωποι του Μπεργκ στην Κύπρο, Πέτρος Θεοδώρου και Μιχάλης Κολιοφάς, ο νέος προπονητής των πρασίνων λίγο μετά τις υπογραφές.

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση Ομόνοιας για Κατελάρη: «€30.000 η ΑΕΚ, απορρίφθηκαν 2 προτάσεις»

«Η Team AC86 μόλις έχει υπογράψει τον Χένινγκ Μπεργκ στην Ομόνοια Λευκωσίας. Ο Νορβηγός προπονητής, πρώην της ποδοσφαιριστής της Μπαντσεστερ Γιουνάιτεντ, νικητής της Πρέμιερ Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ αναλαμβάνει τεχνικός σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Κύπρου.

Ειδικές ευχαριστίες στους κ.κ. Πέτρο Θεοδώρου και Μιχάλη Κολιοφά για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει», αναφέρει η εταιρεία ΤΕΑΜ AC86 σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ