aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα «πράσινα» ερωτήματα που απασχολούν…

Ομόνοια: Τα «πράσινα» ερωτήματα που απασχολούν…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το ερώτημα που απασχολεί κυρίως τους οπαδούς της Ομόνοιας είναι, εάν ο τεχνικός των πρασίνων Χουάν-Κάρλος Ολίβα θα διατηρήσει το ίδιο σχήμα και πρόσωπα, ή αν θα προβεί σε αλλαγές απόψε απέναντι στην ΑΕΚ (19:00 / Cytavision Sports 1) στη Λάρνακα.

Το σενάριο να παρατάξει τους ίδιους «παίζει» πιο έντονα από κάθε άλλο, έστω κι αν η Ομόνοια θα έχει αυτή τη φορά απέναντί της μια ομάδα σαφώς ανώτερη απ’ αυτές που προηγήθηκαν.

Εάν, όμως, θελήσει ο Ισπανός τεχνικός να διαφοροποιήσει κάτι, τα πιθανά σενάρια είναι τα ακόλουθα: 1. Να πάρει θέση ανασταλτικού ο Κούσουλος, πλαισιώνοντας τους Σοάρες και Γκόμεθ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. 2. Να μετατοπιστεί από μπακ σε εξτρεμ ο Αραούζο και πίσω απ’ αυτόν να πάρει θέση, είτε ο Κούσουλος είτε ο Λόρα και ο Μόντες να καλύψει τη θέση του επιτελικού μέσου. Και στις δυο περιπτώσεις θα μείνει στον πάγκο ο Ραμίρες, με το σχήμα να μετατρέπεται σε 4-3-3.

Στην 20μελή αποστολή δεν βρίσκονται, πέρα από τους τραυματίες Χριστοφή, Ενρίκες, Τζιωνή, Αντωνίου και οι Λοέ, Αλμπίν και Φώτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ