aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα πολλά λάθη και ο ασυνήθιστος τρόπος παιχνιδιού

Ομόνοια: Τα πολλά λάθη και ο ασυνήθιστος τρόπος παιχνιδιού

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εκεί που η Ομόνοια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στον Εθνικό πάλευε για να πάρει προβάδισμα, με τον Τζιωνή να χάνει τεράστια ευκαιρία (λίγο η βεβιασμένη κίνηση και η απειρία), βρέθηκε πίσω στο σκορ. Χωρίς ο αντίπαλός της να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Τεράστια ευθύνη φέρει ο Παντίλιμον, αφού δεν υπολόγισε σωστά και ούτε καν έκανε προσπάθεια με τα μακριά του χέρια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μεγαλύτερη η ζημία για Γκόμεθ, χάνει (και) το «αιώνιο»

Και όταν ο αντίπαλος παίρνει προβάδισμα στην πρώτη ευκαιρία του, είναι λογικό να επέλθει το άγχος και η πίεση της άμεσης ισοφάρισης για να υπάρχει και ο χρόνος για την ολική ανατροπή. Και παρόλο που η Ομόνοια ισοφάρισε νωρίς και είχε ένα 20λεπτο για δεύτερο γκολ, καπάκι ήλθε άλλο ένα λάθος, πιο παιδικό απ’ αυτό του Παντίλιμον. Το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γκόμες, το σημείο που έγινε, δεν μπορεί να το συγχωρέσει ο κόσμος της ομάδας από έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αδυνατεί να χτίσει μακρύ σερί!

Και αφού ο αντίπαλος προηγήθηκε και πάλι, με τα χρονικά περιθώρια να είναι πιο στενά, κυριάρχησε το άγχος. Τα λάθη στις μεταβιβάσεις αρκετά, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε η Ομόνοια να απειλήσει, κάτι που δεν συνήθισε τον κόσμο της προηγουμένως, με μακρινές μπαλιές (και τον Λούφτνερ σε ρόλο σέντερ φορ), ήταν εύκολη λεία για τους αντίπαλους αμυντικούς. Γενικότερα, τα λάθη που έγιναν στο τελευταίο ματς ήταν πάρα πολλά, ίσως τα περισσότερα μέσα σ’ ένα 90λεπτο στην έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ