aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα πλάνα του Αναστασίου και αυτοί που «κινδυνεύουν»

Ομόνοια: Τα πλάνα του Αναστασίου και αυτοί που «κινδυνεύουν»

Με απουσίες θα παραταχθεί η Ομόνοια στο παιχνίδι με τον Ερμή, οι οποίες ωστόσο δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία. Οι πράσινοι οφείλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να δώσουν ελπίδα στο… όνειρο για είσοδο στην εξάδα. Σαφώς και η 6η θέση δεν γίνεται αποδεκτή από κανέναν στο πράσινο οικοδόμημα, ωστόσο με τα υφιστάμενα δεδομένα αυτό καλείται να πετύχει.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει στη διάθεση του τον Μότα οποίος αν και εγγράφηκε στο ρόστερ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ίσως λόγω ανετοιμότητας, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Χριστοφή-Εντρένα. Απρόοπτο προέκυψε και με τους Κατελάρη (ίωση)-Μόντες (ενοχλήσεις), ενώ ο ανέτοιμος Ντάρμπισαϊρ δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή».

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Όπως τότε, με τον Αναστασίου

Όσον αφορά στις επιλογές του Αναστασίου για το αρχικό σχήμα, αναμένονται μια το πολύ δυο αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Ο Λοέ, που πέρασε ως αλλαγή νωρίς (28’) στο παιχνίδι με την Πάφο αντί του Κατελάρη θα είναι στις βασικές επιλογές, ενώ και ο Μανρίκε που αποθεραπεύθηκε πλήρως διεκδικεί τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Πρτσε. Ως κλασικός αριστερός μπακ ο νεαρός Ισπανός έχει προβάδισμα.

Η Ομόνοια, λοιπόν, σ’ έναν σχηματισμό 4-3-3, θα αρχίσει τον αγώνα ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Μεχίας. Την τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα αποτελούν οι Λόρα, Βύντρα, Κούσουλος και Μανρίκε. Στη μεσαία γραμμή, ο Λοέ σε ρόλο ανασταλτικού μέσου και πιο μπροστά θα κινούνται οι Γκόμεθ και Ατζαγκούν. Στην επίθεση, οι Μαυρίας και Κολοβός, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, και στην κορυφή ο Ραμίρες.

Τέλος, ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι Σάσα Ζίβετς και Φράνιο Πρετσέ οι οποίοι βρίσκονται στο όριο καρτών, ενώ ακολουθεί άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι με τη Δόξα. Αν δεχθούν κίτρινη κάρτα απόψε, τότε θα χάσουν το παιχνίδι κόντρα στους πράσινους της Κατωκοπιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ