aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα πήγαινε-έλα του Λέσγιακς, οι βοήθειες και τα κενά

Ομόνοια: Τα πήγαινε-έλα του Λέσγιακς, οι βοήθειες και τα κενά

Άργησε, ήταν το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας, ο Νεόφυτος Λάρκου τον περίμενε μέχρι το… 90’, όμως ανακοινώθηκε εν τέλει από το διοικητικό συμβούλιο των πρασίνων. Ο λόγος για τον Γιάν Λέσγιακς ο οποίος μάλιστα κουβαλά και ένα αρκετά καλό βιογραφικό.

Ο Τσέχος αριστερός αμυντικός δηλώνει βασικός και στα έξι παιχνίδι που έδωσαν οι πράσινοι, στα οποία επαληθεύει το εξής που δήλωσε όταν μετεγγράφηκε στην ομάδα της πρωτεύουσας: «Είμαι αριστερός μπακ. Μου αρέσει να παίζω επιθετικά και να κάνω αρκετές σέντρες. Μου αρέσει επίσης να δίνω ασίστ, και κάποτε σκοράρω».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το πρώτο δείγμα του (άνεργου) Φαμπιάνο

Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, ο Λέσγιακς έδωσε πολλές βοήθειες στις επιθετικές ενέργειες της Ομόνοιας, καθώς με σέντρες αλλά και συνδυασμούς, «κουβαλούσε» τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Έδωσε δυνάμεις και τρεξίματα, ωστόσο στο τελευταίο 15λεπτο η κούραση του ήταν εμφανής με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάδρομοι από τους παίκτες της «Κυρίας» και συνεπώς κίνδυνοι για το «τριφύλλι».

Σαφώς και ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή του, ο οποίος έχει ξεχωρίσει τα επιθετικά στοιχεία που διαθέτει, ωστόσο ο Μπεργκ καλείται να βρει λύσεις ώστε να καλύπτεται το κενό του Τσέχου στα μετόπισθεν ώστε να μην «πληγωθεί» η ομάδα του σε παρόμοιες καταστάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ