aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα πέντε ματς που την «πλήγωσαν»

Ομόνοια: Τα πέντε ματς που την «πλήγωσαν»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το επιθετικό πρόβλημα συνοδεύει την Ομόνοια στην τρέχουσα περίοδο. Ο κορυφαίος σκόρερ της τις προηγούμενες δύο σεζόν, Ματ Ντάρμπισαϊρ, είναι σκιά του καλού εαυτού του στην τρέχουσα περίοδο. Ακόμη, ο Ραμίρες δεν είναι ο επιθετικός που έχει το εύκολο γκολ, η ομάδα δεν παίρνει γκολ από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να το έχει πληρώσει πολύ ακριβά. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ένας μέσος ποδοσφαιριστής, ο Ζόρντι Γκόμεθ με έξι γκολ.

Στα πέντε από τα 18 ματς πρωταθλήματος, η Ομόνοια δεν είδε δίχτυα, στοιχείο ενδεικτικό ότι ταλαιπωρείται από αφλογιστία στο σκοράρισμα. Συγκεκριμένα, δεν σκόραρε στα ακόλουθα πέντε ματς, στα οποία δέχθηκε ισάριθμες ήττες: ΑΠΟΕΛ (0-2), ΑΕΚ (0-1), Απόλλων (0-2), Νέα Σαλαμίνα (0-1), Πάφος FC (0-1). Ιδιαίτερα στο πρόσφατο ματς, δεν είδε δίχτυα λόγω της έλλειψης δεινού σκόρερ. Γιατί έφτιαξε ευκαιρίες.

Διαβάστε επίσης: Αυτό θέλει ο κόσμος της Ομόνοιας

Στο δεύτερο ημίχρονο επιβλήθηκε πλήρως, πλαγιοκόπησε και μετέφερε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Εκεί που ήταν αισθητή η απουσία ενός ικανού φορ, που θα έσπρωχνε την μπάλα στην αντίπαλη εστία. Αν ήταν διαθέσιμος ο Ντάρμπισαϊρ, κι ας μην είναι στα καλά του ή ο επιθετικός που ακόμη δεν έχει αποκτηθεί, η Ομόνοια θα έφευγε με βαθμολογικό κέρδος από την Πάφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ