aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα πάντα στην ώρα τους για Μπρούνο

Ομόνοια: Τα πάντα στην ώρα τους για Μπρούνο

Ο Μπρούνο Φελίπε αποτελεί τον πρώτο σκόρερ και έναν εκ των πιο σταθερών ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας στη σεζόν. Αγωνίστηκε στα 17 από τα 18 παιχνίδια πρωταθλήματος και μετρά τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (1.436 λεπτά) από κάθε άλλον συμπαίκτη του. Τα πιο πάνω «φωνάζουν» ότι, η ενδεκάδα της Ομόνοιας αρχίζει από τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό.

Την ίδια ώρα, η Πάφος FC «γλυκοκοιτάζει» τον Μπρούνο και παρουσιάζεται αποφασισμένη σύμφωνα με τις πληροφορίες να προσφέρει και ποσό πέραν του €1.000.000 για απόκτησή του, γεγονός που βάζει σε δίλημμα την πλευρά του συλλόγου της Λευκωσίας. Από τη μια είναι πολλά τα λεφτά εφόσον ισχύει ένα τέτοιο ποσό, από την άλλη είναι οι στόχοι που «τρέχει» για να υλοποιήσει η Ομόνοια με την παρουσία του Βραζιλιάνου άσου να κρίνεται αναγκαία.

Τι θα κάνει τελικά η διοίκηση των πρασίνων; Πρώτα πρέπει να έχει στα χέρια της συγκεκριμένη πρόταση, να την αξιολογήσει και αφού τα ζυγίσει όλα να πράξει αναλόγως. Για την ώρα πάντως καμιά τοποθέτηση επί του θέματος.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ