aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα πάντα δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόι (pics)

Ομόνοια: Τα πάντα δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόι (pics)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ – ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ

Σε χαμηλούς και ήρεμους ρυθμούς κυλά η ζωή στη Βασιλεία. Στις λίγες μόλις ώρες που βρισκόμαστε στην ελβετική πόλη, η διαπίστωση είναι πως ο κόσμος είναι φιλήσυχος και τα πάντα δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόι.

Στο κέντρο της πόλης, ο κόσμος μετακινείται σε χαλαρά, χωρίς τη μεγάλη πίεση. Τα τραμ πηγαινοέρχονται, ενώ πολύς κόσμος μετακινείται με το ποδήλατο.

Οι πλείστοι οπαδοί της Ομόνοιας διαμένουν στα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης και αύριο το μεσημέρι, όπως πληροφορούμαστε, θα υπάρξει συγκέντρωση σε κεντρικό σημείο. Τότε, θα στηθεί το πράσινο πάρτι μέχρι και την ώρα που θα πάρουν τον δρόμο για το γήπεδο και θα τους νιώσουν για τα καλά οι κάτοικοι της Βασιλείας.

Οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικές, με τη θερμοκρασία να ανέρχεται στους 21 βαθμούς. Το βράδυ θα υποχωρήσει στους 12. Αύριο, όμως, αναμένεται βροχερός ο καιρός, με πτώση της θερμοκρασίας. Η μέγιστη θερμοκρασία αύριο θα φθάσει στους 15 βαθμούς κελσίου την ημέρα και στους 8 το βράδυ.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ