Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα ντέρμπι τής πάνε και θέλει απάντηση στο «χαστούκι»

Ομόνοια: Τα ντέρμπι τής πάνε και θέλει απάντηση στο «χαστούκι»

Σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών, η Ομόνοια θα κληθεί να δώσει νέο ντέρμπι και δεν θα μείνει εκεί αφού θα ακολουθήσουν άλλα δύο. Μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της ΑΕΚ, η ομάδα της Λευκωσίας θα υποδεχθεί σήμερα (7/1, 19:30) την Ανόρθωση και θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να συνεχίσει την προσπάθεια αναρρίχησης για τα πιο ψηλά, θέλοντας το συντομότερο να κάνει άλματα και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Στο ματς του α’ γύρου, οι πράσινοι έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από την έδρα της Ανόρθωσης και σήμερα θα αναζητήσουν νίκη – απάντηση, δίνοντας εκ νέου διαπιστευτήρια των δυνατοτήτων, αλλά και των αντοχών τους. Με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο τους, έχουν να λένε για τις επιδόσεις τους στα ντέρμπι (δύο νίκες, μια ισοπαλία) και προσβλέπουν σε ανάλογη συνέχεια.

Το γεγονός ότι, η Ανόρθωση προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες και βρίσκεται στην 7η θέση, δεν παρασύρει τους πράσινους. Προσεγγίζουν με πάσα σοβαρότητα το παιχνίδι, έχοντας κατά νου και το «χαστούκι» στο ματς του πρώτου γύρου. Ο Αναστασίου αναμένεται να προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι, καθώς η Ομόνοια παίζει στην έδρα της και θα επιδιώξει να έχει το πάνω χέρι στην κατοχή της μπάλας, επιβάλλοντας τον ρυθμό της.

Ζητούμενο θα είναι και πάλι το μηδέν στην άμυνα, αλλά και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Οι «τριφυλλοφόροι» δημιουργούν ευκαιρίες και εφόσον τις αξιοποιήσουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, θα αυξήσουν κατά πολύ τις πιθανότητες επιτυχίας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριτς, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, καθώς επίσης και τους Φαμπιάνο (υπέστη διάστρεμμα) και Λανγκ (ταλαιπωρήθηκε από ίωση).

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ