aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα μηνιάτικα που παίρνει ο Αναστασίου και η επόμενη μέρα

Ομόνοια: Τα μηνιάτικα που παίρνει ο Αναστασίου και η επόμενη μέρα

Υπήρχε καπνός, άρα υπήρχε και φωτιά. Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο της Ομόνοιας καθώς οι δύο πλευρές τράβηξαν δρόμους χωριστούς.

Η αγωνιστική εικόνα των πρασίνων σε συνδυασμό με την αμφισβήτηση του κόσμου προς το πρόσωπο του Ελλαδίτη κόουτς, δεν άφηναν άλλη επιλογή στο διοικητικό συμβούλιο του «τριφυλλιού». Ο Αναστασίου προσλήφθηκε τον Νοέμβριο, κλήθηκε να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση και μια ομάδα που δεν «έχτισε» ο ίδιος, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει πως μπορεί να οδηγήσει την Ομόνοια σε καλύτερες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Τέλος ο Αναστασίου από την Ομόνοια

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως ο τέως τεχνικός των πρασίνων διατηρούσε συμβόλαιο με την ομάδα της πρωτεύουσας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο γι’ αυτό και θα του καταβληθούν μισθοί 4-5 μηνών ως αποζημίωση. Εξάλλου ο Σταύρος Παπασταύρου στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αρχές Μαΐου τόνισε: «Για εμένα δεν παίζει ρόλο αν έχουν συμβόλαιο ή όχι. Δεν έχει θέση κανένας στην ομάδα επειδή έχει συμβόλαιο. Αυτό αφορά όλους και παίκτες και προπονητές. Αυτό που έχει σημασία είναι αν βοηθούν την Ομόνοια».

Ο πρόεδρος των πρασίνων παρουσιάστηκε έτοιμος για διακοπή συμβολαίων καθώς στόχος του είναι να παραμείνουν στο «Ηλίας Πούλλος» όσοι βοηθούν την ομάδα. Η επόμενη μέρα ως προς την εξεύρεση του επόμενου τεχνικού, κρίνεται ως σημαντική, καθώς η Ομάδα Προγραμματισμού καλείται να εντοπίσει τον εκλεκτό κόουτς που θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του «τριφυλλιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ