aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα λεπτά που κατέγραψαν επτά «νέοι» και ένας απόντας

Ομόνοια: Τα λεπτά που κατέγραψαν επτά «νέοι» και ένας απόντας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Χωρις εικόνα δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ανάλυση για το πρώτο φιλικό τεστ της Ομόνοιας επί κυπριακού εδάφους κόντρα στη Ζάμαλεκ (0-1), καθώς το ματς ήταν κεκλισμένων των θυρών, ενώ ενημέρωση από πλευράς «πρασίνων» έγινε μετά το τέλος του αγώνα. Επομένως, αν υπάρχει κάτι πάνω στο οποίο μπορεί να «πιαστεί» κανείς και να ασχοληθεί, αυτό είναι ο χρόνος συμμετοχής που πήραν τα νέα αποκτήματα του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Ήττα για την Ομόνοια από την Ζάμαλεκ στο πρώτο… πράσινο τεστ

Πιο συγκεκριμένα, από τους οκτώ παίκτες που ανακοινώθηκαν, έπαιξαν οι επτά. Μόνο ο Ουζόχο δεν αγωνίστηκε καθώς ακόμη απουσιάζει στο εξωτερικό λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νιγηρίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το… κενό στον «άσο»

Όσον αφορά στους υπόλοιπους, κρατάμε το «clean sheet» του νεαρού τερματοφύλακα Χαράλαμπου Κυριακίδη στο πρώτο 45λεπτο που αγωνίστηκε, πραγματοποιώντας και μια απόκρουση στο 8ο λεπτό μετά από πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ανακοίνωσε το… δεξί χέρι του Μπεργκ!

Οι Ζοέλ Περέιρα και Άνταμ Λανγκ αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ οι Μίχαελ Λούφτνερ, Τιάγκο Φερέιρα, Βίτορ Γκόμες και Μπρούνο Άλβες αγωνίστηκαν σε ένα ημίχρονο, με τον τελευταίο να έχει και μια καλή στιγμή για να σκοράρει στο 51ο λεπτό, όμως το σουτ του από μακρινή απόσταση απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Αιγύπτιων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ