aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα κλικς της απογοήτευσης και τα σκυμμένα κεφάλια

Ομόνοια: Τα κλικς της απογοήτευσης και τα σκυμμένα κεφάλια

Κεφαλιά σκυφτά, πρόσωπα απογοητευμένα, εικόνες πρωτόγνωρες για τη σεζόν 2018-19. Η Ομόνοια δεν κατάφερε να πάρει το βαθμολογικό όφελος από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, καθώς ηττήθηκε 0-2 το βράδυ της Κυριακής στο ΓΣΠ.

Κι όμως απ’ ότι φαίνεται ήττα από ήττα διαφέρει. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ οι πράσινοι παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο, μπορούσαν για το κάτι παραπάνω, γι’ αυτό και έφυγα από την Αρένα με ψηλά το κεφάλι (0-1). Δεν αποδέχθηκαν την ήττα, όμως ήξεραν πως μέσω αυτής της εμφάνισης που παρουσίασαν θα έχτιζαν ενόψει της συνέχειας.

Ωστόσο, το ψεσινό ντέρμπι με την ομάδα της Λεμεσού ανέτρεψε την ψυχολογία του «τριφυλλιού». Οι πράσινοι δέχθηκαν σχετικά νωρίς το πρώτο γκολ (25’), δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, ενώ το… αποκορύφωμα ήταν το χαμένο πέναλτι του Ντάρμπισαϊρ. Η συνέχεια, γνωστή, καθώς ο Απόλλων «τιμώρησε» την ομάδα του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ερωτηματικό η… απουσία του Κούσουλου

Οι πιο κάτω φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας είναι… πρωτόγνωρες αφού οι φίλοι της ομάδας έχουν συνηθίσει τόσο μέσω από τις προπονήσεις, όσο και μετά από παιχνίδια, να βλέπουν τους παίχτες χαμογελαστούς και αισιόδοξους. Κάτι τέτοιο προφανώς και δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί μετά το ψεσινό παιχνίδι, με την απογοήτευση των ποδοσφαιριστών να είναι εμφανής.

Τι απομένει για να επανέλθει η αισιοδοξία; Η μπάλα να μπαίνει στο πλεκτό, και η ομάδα του «τριφυλλιού» να παίρνει τις νίκες. Η διακοπή που μεσολαβεί προσφέρεται για σκληρή δουλειά, ώστε η ομάδα της πρωτεύουσας να φτάσει σε ψηλό επίπεδο, όπως ανέφερε και ο Ολίβα μετά το ντέρμπι. Η δυσκολία στο σκοράρισμα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί, και στην Ομόνοια χρήζει βελτίωσης πριν να είναι πολύ αργά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ