aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα «κλειδιά» στον Μάριο Νικολάου μέχρι τον επόμενο

Ομόνοια: Τα «κλειδιά» στον Μάριο Νικολάου μέχρι τον επόμενο

Ο προπονητής της ομάδας Κ19, Μάριος Νικολάου αναλαμβάνει από σήμερα (28/2) την ευθύνη των προπονήσεων της πρώτης ομάδας στο «Ηλίας Πούλλος» μετά την απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον Χένινγκ Μπεργκ.

Ο πρώην άσος των πρασίνων αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής έως ότου η διοίκηση του «τριφυλλιού» καταλήξει στον αντικαταστάτη του Χένινγκ Μπεργκ. Είναι δεδομένο ότι ο Νικολάου θα είναι στην άκρη του πάγκου στο ματς με τον Εθνικό στο Δασάκι για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο Σταύρος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του θα αξιολογήσουν τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και θα αποφασίσουν για τον άνθρωπο που οδηγήσει την Ομόνοια στην επόμενη μέρα, με το σενάριο πρόσληψης και τεχνικού διευθυντή να μην αποκλείεται.

Η ενημέρωση της Ομόνοιας

«Την ευθύνη των προπονήσεων και την αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός προπονητής ο κ. Μάριος Νικολάου, μέχρι την πρόσληψη του νέου προπονητή.

Ο κ. Νικολάου επιτελεί επιτυχημένο έργο στην OMONOIA U19 τις τελευταίες δύο σεζόν. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με το τριφύλλι στο στήθος την περίοδο 2002-04».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ