aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα κενά και τα σενάρια ενδεκάδας

Ομόνοια: Τα κενά και τα σενάρια ενδεκάδας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ θα αναζητήσει το απόγευμα η Ομόνοια, που υποδέχεται την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Παρά τις μαζεμένες απουσίες, παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά στη φετινή σειρά των πλέι οφ. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Παναγή, Λόρα, Ζίβετς, Κατελάρη, Χριστοφή, Εντρένα λόγω τραυματισμού και τον Βύντρα που αποβλήθηκε στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Λόπεθ: «Πρωτάθλημα της ανυπομονησίας, όταν έφυγαν οι Ολίβα και Γκόμεθ…»

Αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ατζαγκούν και Πρτσε, όμως δύσκολα θα πάρουν φανέλα βασικού. Το κενό του Βύντρα αναμένεται να καλύψει ο Γκαφούρ στο κέντρο της άμυνας και αυτό του Κατελάρη ο Λοέ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί μετά από πολύ καιρό ο Νταρμπισαϊαρ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Να κάνει σεφτέ σε ένα ματς «ζυγαριά» για κάποιους

Οι πράσινοι, λοιπόν, εάν δεν θελήσει να εκπλήξει ο Ελλαδίτης τεχνικός, θα παρουσιαστεί ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Μεχίας. Την τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα αποτελούν οι Μότα, Γκαφούρ, Κούσουλος και Μανρίκε. Στη μεσαία γραμμή, Λοέ, Γκόμεθ ως ανασταλτικοί και Κολοβός ως επιτελικός. Στα άκρα της επίθεσης, Μαυρίας δεξιά, Τζιωνής αριστερά και Ραμίρες στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ