aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα κεφάλια μέσα…

Ομόνοια: Τα κεφάλια μέσα…

Οι ποδοσφαιριστές αφού… παρέλασαν μπροστά στο κοινό της Ομόνοιας και αποθεώθηκαν, τώρα είναι η ώρα της δουλειάς. Από σήμερα τα κεφάλια μέσα, καθώς αρχίζουν οι προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος», ενώ από βδομάδας θα βρεθούν στην Κυπερούντα και στις 20 Ιουλίου θα ταξιδέψουν για την Πολωνία.

Ο Λένον και οι συνεργάτες του θα «χτίσουν» τη νέα ομάδα, θέλοντας να παρουσιαστεί καλύτερη από την περσινή σεζόν και να επιστρέψει στην κορυφή. Οι πράσινοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με τίποτα άλλο πέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ θα θελήσουν να κυνηγήσουν και τη διάκριση στην Ευρώπη.

Ο Ιρλανδός τεχνικός, που ήλθε στα μέσα και βάλε της σεζόν, άλλαξε στοιχεία στο παιχνίδι των πρασίνων και τους οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου. Τώρα, έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει αυτός την ομάδα, με τα δικά του «θέλω» και ο κόσμος της Ομόνοιας στηρίζει πολλά στην παρουσία του για επιστροφή στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ