aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα «φτερά» που την… πληγώνουν και η δεδομένη μετεγγραφή

Ομόνοια: Τα «φτερά» που την… πληγώνουν και η δεδομένη μετεγγραφή

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Αναγκασμένος να προβαίνει σε… αλχημείες σχεδόν σε κάθε αγώνα για να καλύψει τις θέσεις των ακραίων επιθετικών της Ομόνοιας είναι ο Γιάννης Αστασίου. Οι συχνοί τραυματισμοί του Χριστοφή και η ανετοιμότητα του Ζίβετς υποχρεώνει τον Ελλαδίτη τη μία να προωθεί τον αριστερό μπακ, Ίσμα Λόπεθ σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και την άλλη να «βαφτίζει» τον (επίσης μπακ) Ζαΐλσον Αραούζο δεξιό εξτρέμ.

Ο Κύπριος ακραίος επιθετικός υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα, επομένως θα βρίσκεται στο απουσιολόγιο ενόψει του ντέρμπι αιωνίων με τον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή (16/12).

Διαβάστε επίσης: Η διάγνωση για Χριστοφή και οι μετεγγραφικές σκέψεις του Αναστασίου

Ο Ζίβετς ήταν στον πάγκο στο παιχνίδι με την Αλκη, εντούτοις δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και παραμένει σε απραξία από τις 7 Οκτωβρίου και την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα για την 5η αγωνιστική. Το κατά πόσο θα κριθεί έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μόνο ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του το γνωρίζουν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κέρδισε αλλά… πρόοδος μηδέν

Τα μαζεμένα προβλήματα στα άκρα της επίθεσης έφεραν τον Ζαρκίνιο στην ενδεκάδα. Ο βραχύσωμος εξτρέμ ήταν βασικός στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της Ομόνοιας και μένει να διαφανεί κατά πόσο το περιστατικό στο ματς με την Αλκή (αντέδρασε έντονα κατά την αντικατάστασή του από τον Ντάρμπισαϊρ) θα έχει συνέχεια ή όχι.

Η πιθανή επιστροφή του Ντάρμπισαϊρ στο αρχικό σχήμα (έπαιξε τελευταία βασικός πάλι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στις 31 Οκτωβρίου με προπονητή τον Ολίβα) ενδεχομένως να φέρει μετατόπιση του Ραμίρες στο άκρο της επίθεσης.

Πάντως, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Ομόνοια θα προχωρήσει σε ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τουλάχιστον με έναν ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ