aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα ερωτηματικά, ο Κούσουλος και το επικρατέστερο σχήμα

Ομόνοια: Τα ερωτηματικά, ο Κούσουλος και το επικρατέστερο σχήμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Χένινγκ Μπεργκ τα είπε με τους ποδοσφαιριστές, αξιολόγησε την αγωνιστική κατάστασή τους και κατέληξε στις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Ο Άνταμ Λανγκ και ο Έρνεστ Ασάντε είναι εκτός πλάνου καθώς αμφότεροι συμπλήρωσαν κάρτες.

Πρόκειται για σημαντικές απουσίες, κάτι που δεικνύουν τα λεπτά συμμετοχής τους στο τρέχον πρωτάθλημα. Ο πρώτος έπαιξε για 1.493 και ο δεύτερος για 1.402. Επίσης, ο Ιωάννης Κούσουλος αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες και ίσως προστατευθεί σήμερα.

Στην Ομόνοια έμαθαν να ζουν με τις απουσίες. Εξάλλου, υπάρχει πλειάδα ποδοσφαιριστών, ικανών να αντικαταστήσουν οποιονδήποτε μείνει εκτός.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο και στην άμυνα (από τα δεξιά προς τα αριστερά) οι Αμπντουλαΐ Σιεού, Μίχαελ Λούφτνερ, Τόμας Χούμποτσαν και Γιαν Λέσγιακς.

Στην «καρδιά» της μεσαίας γραμμής αναμένεται να πάρουν θέση μάχης οι Βίτορ Γκόμες, Ζόρντι Γκόμεθ, με τους Φώτη Παπουλή και Ερίκ Μποτεάκ να συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες ώστε να βρίσκονται στις πτέρυγες.

Ένας εκ των Μαρίνου Τζιωνή και Τιάγκο θα ολοκληρώσουν την τριπλέτα των παικτών που θα κινούνται λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Μίχαλ Ντούρις ή Μάρκο Τσέποβιτς. Πανέτοιμος είναι και ο Ανδρόνικος Κακουλλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ