aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα επόμενα χτυπήματα

Ομόνοια: Τα επόμενα χτυπήματα

Τα επόμενα μετεγγραφικά «χτυπήματα» ετοιμάζει η Ομόνοια, που πριν την αναχώρηση για την Πολωνία είναι πιθανό να υλοποιήσει άλλες δύο μετεγγραφές. Οι πράσινοι κινούνται για ανασταλτικό μέσο, επιτελικό μέσο και επιθετικό, αλλά και για αριστερό μπακ κάτω των 22 ετών.

Έχουν φύγει προτάσεις προς ποδοσφαιριστές και αναλόγως θα προκύψουν και οι εξελίξεις. Στόχευσαν ψηλά, δεν είναι εύκολες περιπτώσεις και κάνουν υπομονή με στόχο να αποσπάσουν την υπογραφή τους. Δεν βιάζονται αφού στο «τριφύλλι» θεωρούν πως έχουν μια καλή βάση ποδοσφαιριστών για να αρχίσουν την προετοιμασία.

Δεν είναι απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να προκύψει άλλη μια μετεγγραφή πριν την εκδήλωση της Δευτέρας, που ανάμεσα σε άλλα θα παρουσιαστεί το ρόστερ και η νέα εμφάνιση της Ομόνοιας.

Ιδιαίτερα για τον επιθετικό, που εάν κριθεί αναγκαίο θα γίνει και υπέρβαση, στην Ομόνοια δεν θα βιαστούν να καταλήξουν στον εκλεκτό. Έχουν ενώπιόν τους καλές επιλογές, αλλά είναι πιθανό να προκύψουν και καλύτερες στην πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ