aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα είπαν, τα συμφώνησαν και αρχίζει η «ριπή» μετεγγραφών

Ομόνοια: Τα είπαν, τα συμφώνησαν και αρχίζει η «ριπή» μετεγγραφών

«Γεμάτη» ήταν η πρώτη ημέρα του Χένινγκ Μπεργκ στην Κύπρο. Ο νέος προπονητής της Ομόνοιας πήρε «γεύση» από το ΓΣΠ, το προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος», τα γραφεία των πρασίνων, γνώρισε από κοντά την Ομάδα Προγραμματισμού του τριφυλλιού και έθεσαν επί τάπητος τα θέματα προγραμματισμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 49χρονος τεχνικός ενημερώθηκε πλήρως για τις διεργασίες που έγιναν στον σχεδιασμό της ομάδας και είναι δεδομένο ότι τις επόμενες μέρες θα «τρέξουν» αρκετά θέματα που αφορούν το μετεγγραφικό κομμάτι. Υπάρχουν αρκετά «μέτωπα» ανοικτά, αφού ο Νεόφυτος Λάρκου είχε προχωρήσει τις επαφές με αρκετούς υποψήφιους στόχους και μετά από συνεννόηση με τον Χένινγκ Μπεργκ σύντομα θα προκύψουν οι πρώτες κινήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Χαρτί και καλαμάρι στον Μπεργκ…

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της απόκτησης του Τιάγκου, ενώ επιδίωξη της Ομόνοιας είναι να γίνει συνάντηση με την Νέα Σαλαμίνα για την περίπτωση του Άντερσον Κορέια. Από εκεί και πέρα με μερικούς ποδοσφαιριστές υπάρχουν προχωρημένες επαφές και μετά την πρόσληψη του Χένινγκ Μπεργκ θα τροχοδρομηθούν εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ο Μπεργκ, ο Ρίκκα και το «μπράβο» του Πετρόπουλου (pics)

Στις προτεραιότητες είναι η απόκτηση τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού, δύο ακραίων αμυντικών, ανασταλτικού μέσου, επιτελικού μέσου και ακραίου επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ