aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα €6.000.000 της Βαγιεκάνο και το «όχι» του ΠΑΟΚ για τον «Μίκου»

Ομόνοια: Τα €6.000.000 της Βαγιεκάνο και το «όχι» του ΠΑΟΚ για τον «Μίκου»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας βρίσκεται ο 34χρόνος Βενεζούελος επιθετικός, Φέντορ Μίκου. Ο εν λόγω επιθετικός, ήρθε στη χώρα μας για να συζητήσει με την Ομόνοια, αλλά και οι πράσινοι να δουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται.

Πάντως ο Βενεζούελος φορ βρέθηκε κοντά στην ένταξη του στο ρόστερ του Ολυμπιακού (το 2012) αλλά και μεταγενέστερα του ΠΑΟΚ (Ιανουάριο του 2016), ωστόσο η μετεγγραφή του ναυάγησε και στις δύο περιπτώσεις.

Ειδικά από τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε μία… ανάσα, καθώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή τα είχε βρει σε όλα με την διοίκηση των Θεσσαλονικιών, ωστόσο οι απαιτήσεις των Ισπανών στάθηκαν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής (ζήτησαν ολόκληρο το ποσό της ρήτρας των 6.000.000 ευρώ που ανέγραφε στο συμβόλαιο του).

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα, gazzetta.gr φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήθελε σαν… τρελός να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε πιο σοβαρά από τις υπόλοιπες ομάδες, δείχνοντας ότι με θέλει και η συμφωνία ήταν κοντά, αλλά για τους δικούς της λόγους η διοίκηση αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση. Το συμβόλαιο μου, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και σκοπός μου να μην αφήσω άλλο τον χρόνο να περάσει. Εφόσον ο ΠΑΟΚ ακόμα ενδιαφέρεται για μένα, φυσικά και θα ήθελα να παίξω εκεί. Γνωρίζω την ομάδα από τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Από την πλευρά μου προπονούμαι για να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση», δήλωσε τον Νοέμβριο του 2016 ο Βενεζουελάνος επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ