aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα δύσκολα των Νιγηριανών

Ομόνοια: Τα δύσκολα των Νιγηριανών

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δυο ιδιαίτερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θέλει να τους κάνει «δικούς» της έχει να διαχειριστεί η Ομόνοια. Πρόκειται για τους Νταβίντ Ακιντόλα και Φρανσίς Ουζόχο, και οι δυο τους Νιγηριανοί. Ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο με άλλη ομάδα και οι πράσινοι επιδιώκουν να τους εντάξουν στο ρόστερ τους εάν είναι δυνατό με ελευθέρα μετεγγραφή. Από τη στιγμή που εμπλέκεται άλλη ομάδα, είναι λογικό να χρειάζεται και η υπομονή αλλά και σωστός χειρισμός για να επιτευχθεί ο στόχος.

Στην περίπτωση του 24χρονου εξτρέμ, που ανήκει στη Μίντιλαντ, τίθεται ζήτημα εκ νέου δανεισμού ή όρου για αγορά του ποδοσφαιριστή με το τέλος της επόμενης σεζόν. Πιθανότατα και αγοράς του από τώρα. Παράλληλα και ο ίδιος δεν το κρύβει ότι θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα για την απόφασή του αφού εάν προκύψει πρόταση από ομάδα που συμμετέχει σε προηγμένο πρωτάθλημα, δεν θα πει όχι. Οι πράσινοι θα το παλέψουν όσο μπορούν. Αν διαφανεί ότι δύσκολα θα υλοποιηθεί η μετεγγραφή και εξαντλήσουν κάθε χρονικό περιθώριο, τότε θα κυνηγήσουν άλλη περίπτωση.

Όσον αφορά στον 21χρονο τερματοφύλακα, η κατάσταση στη Λα Κορούνια, που ταλαιπωρείται οικονομικά και διοικητικά, καθυστερεί τις εξελίξεις. Οι πράσινοι θέλουν να τον αποκτήσουν με ελευθέρα μετεγγραφή αλλά αυτό θα γίνει μόνο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες στον ισπανικό σύλλογο.

Ο Ουζόχο, την ώρα που ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έκανε λόγο ότι είναι από τους τερματοφύλακες που τους απασχολούν και μιλούν με τους μάνατζέρ του, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα promptnewsonline.com, τόνισε μεταξύ άλλων πως του έλειψε η δράση στα παιχνίδια με την Ομόνοια. «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι ξανά σε καλή φυσική κατάσταση και επέστρεψα στις προπονήσεις. Μου έλειψε η δράση με την ομάδα μου, την Ομόνοια. Το να περνάς σχεδόν επτά μήνες στο περιθώριο είναι ένα ψυχολογικό τραύμα που δεν εύχομαι να το ζήσει κανένας ποδοσφαιριστής», είπε χαρακτηριστικά ο Νιγηριανός τερματοφύλακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ