aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα δύο στοιχήματα του Λάρκου

Ομόνοια: Τα δύο στοιχήματα του Λάρκου

Το μετεγγραφικό… μέτωπο άνοιξε για τα καλά στις τάξεις της Ομόνοιας αφού οι διεργασίες της Ομάδας Προγραμματισμού είναι έντονες, καθώς επιθυμία όλων στο πράσινο στρατόπεδο είναι η εξεύρεση ποιοτικών ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το υφιστάμενο ρόστερ. Επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά είναι η προτεραιότητα του «τριφυλλιού», την ίδια ώρα που το κεφάλαιο Ακιντόλα είναι στο προσκήνιο.

Η διοίκηση της Ομόνοιας βρίσκεται ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την αντίστοιχη της Μίντιλαντ ώστε να ανανεωθεί ο δανεισμός του Νιγηριανού και για τη νέα σεζόν, ενώ ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Λευκωσίας, αφού η προοπτική της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ τον δελεάζει.

Ο Νεόφυτος Λάρκου σε συνεργασία με τον Χένινγκ Μπεργκ, «ξεσκονίζουν» βιογραφικά ποδοσφαιριστών ώστε να βρουν την καλύτερη δυνατή περίπτωση και έπειτα θα καταθέσουν επίσημη πρόταση στους εκλεκτούς που θα επιλεχθούν. Ο κορμός του «τριφυλλιού» χτίστηκε το Καλοκαίρι του 2019, κρίθηκε επιτυχημένος, και πλέον οι κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι… πινελιές που θα ενισχύσουν ποιοτικά και ποσοτικά το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Διαβάστε επίσης: Ουζόχο: Προφορικές συμφωνίες, προσύμφωνα και πράσινα/κίτρινα… άλογα

Λάρκου και Μπεργκ, ψάχνουν παίκτες που θα μπορούν να ταιριάξουν στη φιλοσοφία του Νορβηγού προπονητή, όπως επίσης και περιπτώσεις που θα αντεπεξέλθουν στο κοπιαστικό αλλά ελκυστικό πρόγραμμα της Ομόνοιας σε Κύπρο και Ευρώπη. Η έξοδος των πρασίνων στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να προσελκύει ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι επιλογές που θα προκύψουν δεν θα είναι καθόλου τυχαίες και βεβιασμένες, ώστε να μειωθεί το ρίσκο και το ενδεχόμενο λάθος επιλογής. Θέμα χρόνου είναι οι προσθήκες των Παπουλή και Κίκο.

Όπως σημειώσαμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ (16/6), η ομάδα της πρωτεύουσας θα αρχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι από τον 1ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ