aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα δύο πλάνα για την προετοιμασία και η επιστολή για εμβολιασμό

Ομόνοια: Τα δύο πλάνα για την προετοιμασία και η επιστολή για εμβολιασμό

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ένα σημαντικό πρόβλημα επιχειρεί να λύσει η Ομόνοια με τους πράσινους να έχουν ήδη προβεί σε  ενέργειες ώστε να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος  να υποβληθούν στο εμβόλιο για τον Covid-19, ώστε το καλοκαίρι να μπορέσουν να ταξιδέψουν  για προετοιμασία στο εξωτερικό.

Ο Νεόφυτος Λάρκου σε χθεσινές του δηλώσεις χαρακτήρισε το θέμα του εμβολιασμού των παικτών ως κρίσιμο στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, όχι μόνο για την Ομόνοια αλλά και για όλες τις υπόλοιπες ομάδες που είτε θα μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είτε θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για προετοιμασία.

Οι πράσινοι έχουν ήδη στείλει επιστολή στην ΚΟΠ με την οποία ζητούν να μάθουν αν υπάρχει κάποιο πλάνο για τον εμβολιασμό των μελών των ποδοσφαιρικών ομάδων. Επίσης, στάλθηκε επιστολή στο υπουργείο Υγείας με την οποία ζήτησαν να ενταχθούν στα προγράμματα εμβολιασμού οι ποδοσφαιρικές ομάδες. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε ζήτησαν αν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια να γίνουν άμεσα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την αποχώρηση των παικτών για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Νεόφυτος Λαρκου σε συνεργασία με τον Χένινγκ Μπεργκ έχουν καταστρώσει δυο πλάνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ένα που αφορά μόνο το εσωτερικό, που θα τεθεί σε εφαρμογή εάν δεν γίνουν οι εμβολιασμοί και ένα πλάνο που περιλαμβάνει ταξίδι σε προπονητικό κέντρο του εξωτερικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ