aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα δύο κρατούμενα για Φαμπιάνο και ο Παντίλιμον

Ομόνοια: Τα δύο κρατούμενα για Φαμπιάνο και ο Παντίλιμον

«Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ομόνοια. Είχαμε κάποιες κρούσεις για τον τερματοφύλακα μας, αλλά όχι τίποτα που να κάνει την Ομόνοια να δώσει τον Φαμπιάνο αυτή την στιγμή. Πιστεύουμε σ’ αυτόν είναι παίκτης μας και είναι από τα πιο μεγάλα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας», δήλωσε μόλις την περασμένη Πέμπτη (17/6) ο Δημήτρης Γρηγόρη.

Δύο είναι τα κρατούμενα από την τοποθέτηση του αναπληρωτή πρόεδρου της Ομόνοιας. Πρώτον, εφόσον δεν διαφοροποιήθηκε το σκηνικό τις τελευταίες 48 ώρες η ζυγαριά γέρνει προς την παραμονή του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. Δεύτερον, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον έμπειρο πορτιέρε υφίσταται και παρόλο που πρόκειται για τον MVP της Ομόνοιας την περασμένη σεζόν έχει τιμή πώλησης, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Το προφανές είναι πως οι πρωταθλητές Κύπρου θα συναινέσουν για παραχώρηση του Φαμπιάνο μόνο εάν ικανοποιηθούν οικονομικά. Ίσως, μάλιστα, να χρειαστεί να ξεπεραστεί το ρεκόρ μεγαλύτερης πώλησης στην ιστορία του Σωματείου, που κρατάει από το 2008 και τη μετεγγραφή του Μούσα Μγκούνι στην Αλ Σαμπάμπ.

Πάντως, επειδή ο Ολυμπιακός έχει την οικονομική δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ανατρέψει το σκηνικό στην Ομόνοια δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Έχουν τα μάτια ανοικτά και είναι σε ετοιμότητα να αντιδράσουν εφόσον προκύψει ανάγκη. Άλλωστε, σε τέτοιες περιπτώσεις τα αντανακλαστικά είναι απαραίτητα, ιδίως όταν αφορά τερματοφύλακα και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αν όχι τον κορυφαίο που υπερασπίστηκε ποτέ την εστία της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κτύπησε και την πόρτα της Ανόρθωσης για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Η επιλογή του Κόστελ Παντίλιμον δεν είναι ξένη για τους πράσινους και βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού της επιτροπής προγραμματισμού των πρασίνων. Ο Ρουμάνος όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Φαμπιάνο που με τη σειρά του αντικατέστησε τους τραυματίες Ουζόχο και Παναγή στην προπέρσινη αγωνιστική περίοδο που διακόπηκε άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο αγωνιστικά όσο και για τον χαρακτήρα αλλά και τον επαγγελματισμό του. Στη λήξασα σεζόν ο 34χρονος Ρουμάνος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στην Ντενίζλισπορ στη μεγάλη κατηγορία της Τουρκίας. Κατέγραψε 15 εμφανίσεις και ήταν συμπαίκτης του Μιξ Ντιστέρουντ, μετεγγραφικού στόχου της Ομόνοιας.

Πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού η Ντενίζλισπορ υποβιβάστηκε και λόγω οικονομικών προβλημάτων πήρε «σκούπα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ