aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα δύο «καυτά» συμβόλαια που λήγουν

Ομόνοια: Τα δύο «καυτά» συμβόλαια που λήγουν

Μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας μένει ελεύθερη με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όμως με εξαίρεση δύο ποδοσφαιριστές στο «Ηλίας Πούλλος» δεν «καίγονται» ιδιαίτερα. Ο λόγος για τους Αμπντουλάχι Σέχου και Μιξ Ντίσκερουντ, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια τέλος Μαΐου και το σκηνικό για το μέλλον τους είναι θολό.

Ο Νιγηριανός δεξιός μπακ ήταν από τους κορυφαίους των πρασίνων στο πρώτο μισό της σεζόν, όμως στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Παρά το γεγονός πως πέρασε αρκετό διάστημα στο ιατρικό δελτίο, στο «τριφύλλι» θα ήθελαν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους και για τα επόμενα χρόνια.

Το εγχείρημα της ομάδας προγραμματισμού της Ομόνοιας μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η πλευρά του Σεχού έχει ανοικτές κεραίες σε πρωταθλήματα όπου το χρήμα ρέει άφθονο. Οι περσινοί πρωταθλητές δεν προτίθενται να προσφέρουν αύξηση απολαβών στον Νιγηριανό, ώστε να τον πείσουν να βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο, αφού ήδη είναι από τους καλοπληρωμένους του ρόστερ.

Όσον αφορά τον Ντίσκερουντ, στο Γέρι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την ποιότητα και τον επαγγελματισμό του Αμερικανού. Φημολογείται πως ο ίδιος ενδεχομένως να επιδιώξει επιστροφή του στο πρωτάθλημα του MLS, όμως πολύ πιθανόν η διοίκηση με τη σύμφωνο γνώμη του Νιλ Λένον να επιχειρήσει να αποσπάσει την υπογραφή του.

Οι υπόλοιποι που μένουν ελεύθεροι είναι Παπουλής, Χούμποτσαν, Γκόμεθ , Μποτεάκ, Ασάντε, Τσέποβιτς, Χοράσκα, Λοβέρα (λήξη δανεισμού) και Κίκο. Ο τελευταίος θεωρείται βέβαιο ότι αποχωρεί, αφού οι πληροφορίες τον φέρουν να έχει ήδη συμφωνήσει με την Ανόρθωση, ενώ για τον Ελλαδίτη έχει ήδη εκφραστεί με κολακευτικά λόγια ο Λένον επομένως πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πρόθεση ανανέωσης συμβολαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ