aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα δεδομένα για το μέλλον Κολοβού, Μαυρία και Ατζαγκούν

Ομόνοια: Τα δεδομένα για το μέλλον Κολοβού, Μαυρία και Ατζαγκούν

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Χωρίς στόχους για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου έμεινε η Ομόνοια μετά την ήττα με 3-1 από τον Απόλλωνα στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Πλέον, οι διεργασίες για το «κτίσιμο» της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν θα εντατικοποιηθούν με τους Νεόφυτο Λάρκου και Γιάννη Αναστασίου να έχουν μπόλικη δουλειά.

Καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις προσθήκες που θα γίνουν, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη που έκαναν οι προκάτοχοι τους το περασμένο καλοκαίρι, ενώ θα γίνει και το «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ αφού πρέπει να θεωρούνται δεδομένες αρκετές αποχωρήσεις.

Οι μετεγγραφές του Ιανουαρίου (Κολοβός, Μαυρίας, Ατζαγκούν) ήταν επιλογές του Γιάννη Αναστασίου και βοήθησαν αρκετά την Ομόνοια. Τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον των δύο Ελλαδιτών είναι υπέρ της Ομόνοιας εφόσον οι πράσινοι θέλουν να τους διατηρήσουν στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Παίρνουν μολύβι και χαρτί Παπασταύρου-Λάρκου-Αναστασίου

Ο Κολοβός παίζει στην Ομόνοια με την μορφή δανεισμού από την Μέχελεν και το τριφύλλι έχει δικαίωμα το καλοκαίρι να τον κάνει δικό της γι’ άλλα δύο χρόνια εφόσον πληρώσει 100.000 ευρώ.

Συμβόλαιο έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια υπέγραψε τον Ιανουάριο ο Μαυρίας και εναπόκειται στην Ομόνοια αν θα τον κρατήσει.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ανοίγουν από μόνοι τους την πόρτα εξόδου

Όσον αφορά τον Ατζαγκούν, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Κορτράικ χωρίς να υπάρχει ρήτρα αγοράς. Εφόσον οι πράσινοι επιθυμούν να έχουν και τη νέα σεζόν τον Νιγηριανό θα πρέπει να διαπραγματευτούν εκ νέου με την ελβετική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ