aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα δεδομένα για τη μετεγγραφή Μπαντή

Ομόνοια: Τα δεδομένα για τη μετεγγραφή Μπαντή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Η Ομόνοια δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το τι θα πράξει στην περίπτωση του τερματοφύλακα, Γιώργου Μπαντή. Ο Ελλαδίτης προπονείται ήδη με τους πράσινους, όμως ακόμη και αν η ΚΟΠ ανάψει το πράσινο φως για να εγγραφεί κανονικά στο ρόστερ των πρασίνων, δεν είναι βέβαιο αν η απόκτηση του θα προχωρήσει.

Στο «τριφύλλι» κάνουν ακόμη σκέψεις, γιατί υπάρχει ένα μικρό θεματάκι με την περίπτωση αυτή. Βλέπετε, για να δηλωθεί ο Μπαντής θα πρέπει να διαγραφεί άλλος τερματοφύλακας από τον κατάλογο Α’ και αφού ο Κότσαρης δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτόν, ο μόνος που απομένει είναι ο τραυματίας Κρέσιτς.

Μέχρι εδώ όλα εντάξει. Το πρόβλημα, όμως, που μπορεί να προκύψει είναι πως αν ο Κροάτης τερματοφύλακας εγγραφεί ξανά στο πράσινο ρόστερ, όταν και εφόσον ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θα υπολογιστεί ως κανονική μετεγγραφή.

Συνεπώς, η Ομόνοια θα έχει -1 προσθήκη στη μετεγγραφική περίοδο του Χειμώνα. Αν ο Μπαντής δεν αποκτηθεί, κάτι που θεωρείται απίθανο, τότε δεύτερος πορτιέρο θα μείνει ο νεαρός Ανδρέας Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ